top of page
IMG_7082_edited.jpg

Gezellig samen thuis creatief: het leukste moederdagkado!

Tijdens de moederdag workshop maken we een prachtig stuk voor in de tuin of op het balkon. Maar je kan het ook heel goed binnen zetten. Eén ding is zeker: je hebt er een hele zomer plezier van. Een super cadeau voor moederdag want je moeder verdient alleen het allerbeste.

Dit jaar houden we het veilig; ze hoeft de deur niet uit want ze workshop vindt plaats in een zoomcall. Geef je moeder een creatieve workshop kado, trek er een fles wijn bij open en je hebt gegarandeerd een gezellige avond! En dat voor maar dertig euro.

Maar €30,=

Moederdag cadeau 2021

Workshop thuis

1. De uitnodiging

Op Moederdag geef je je moeder een mooie uitnodiging voor de workshop. Een super orginieel kado dat ze nooit zal verwachten. De voorpret kan beginnen!

2. De materialen

Komende week bezorgt de post een pakket waarin alle materialen zitten. Een ondergrond, oase, vetplantjes, hedera en nog veel meer mooie spullen. 

 

3. De workshop

De workshop vindt live plaats op:

- vrijdag 14 mei om 19:30 uur

- zondag 16 mei om 12:00 uur

In het pakket zit ook een link naar een zoomcall. Deze is exclusief voor jouw moeder. Ze ontvangt deze ook per mail.

Open het pakket, zet de spullen klaar, open de link op je laptop of telefoon en de workshop kan beginnen. In je eigen keuken!
 

IMG_1986.jpg

Gezellig met Karin

Deze speciale moederdag workshop wordt begeleid door Karin van Dierendonck zelf. Zij geeft aanwijzingen en tips en zorgt dat iedereen voldoende begeleiding krijgt om tot een geweldig resultaat te komen.

 

Workshops via zoom zijn altijd gezellig en het geeft je veel gelegenheid om te kletsen, te overleggen en vragen te stellen.
 

Samen, nog gezelliger

Maar het wordt nog leuker als je de workshop samen doet. Bestel het speciale duo pakket en maak er samen met je moeder een gezellige avond of middag van!

 

Een grote pot thee, koekjes of een flesje wijn erbij en je hebt een feestje voor twee!

Twee voor €57,50
 

Wat gaan we doen?

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Online workshop
bottom of page